Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Trotec TTK 96 E Confort – TTK96E pentru spatii de pana la 90 mp

Trotec TTK 96 E Confort – TTK96E pentru spatii de pana la 90 mp
3.9 ([din]) 14 vot[uri]

Dezumidificator electric Trotec TTK 96 E (in unele locuri scris sub forma de ttk96e) este unul din cele mai puternice modele al acetui producator renumit, insa surprinzator este marimea foarte redusa al acestuia. Cu o inaltime de doar 50 de cm, si o capacitate de dezumidificare maxima de 30 de litri in 24 de ore, este cel mai bun model daca luam raportul de marime/capacitate de dezumidificare.

 

 

CATEVA REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL GASITI SI AICI

 

Principalele caracteristici tehnice al dezumidificatorului electric Trotec TTK 96 E (ttk96e):

– are o capacitate maxima de dezumidificare de 30 de litri in 24 de ore, insa in conditii “normale” va strange undeva de pana la 20 de litri. Deoarece are valori asa de mari, este recomandat legarea lui la furtun.
– cu capacitatile lui foarte mari de dezumidificare, este recomandat pentru spatii cu o suprafata de 90 mp, suprafata care este prea mare pentru majoritatea altor modele, insa nu si pentru ttk 96e.
– chiar daca pe site-ul oficial Trotec, este mare tam-tam in jurul functie de Confort, acesta se regaseste deja la multe alte marci si modele. Acesta este de fapt un mod automat, adica aparatul masoara temperatura si uniditatea, si setaza valoare care este ideala, functionand pana cand atinge aceasta valoare. Daca e rece in camara de exemplu, atunci alte valori de umiditate sunt “confortabile” pentru organismul nostru, decat cand e foarte cald.
– ventilatorul sau suflanta are doua trepte care pot fi selectate, in functie de necesitatile noastre.
debitul de aer ventilat este de 180 m3/h in treapta inferioara, si de 210 m3/h in cea superioara
– in treapta superioara aparatul este destul de zgomotos, cu siguranta nu veti putea dormi langa acesta.
– Trotec TTK 96 E (ttk96e) are filtru lavabil, insa si acesta este unul foarte simplu, asa cum suntem obisnuiti la toate modelele de la acest producator. Insa acum este prezent un fel de “reminder” de curatarea filtrului care se aprinde dupa un timp de functionare setata din fabrica. Deci suntem atentinati sa spalam filtrul, dupa care avem un buton separat pentru a “sterge eroarea”, adica zicem la aparat, ca filtrul a fost spalat, si acesta reseteaza timpul.
– aparatul poate fi folosit si in mod continu, daca apasam tasta dedicata pentru acest scop, astfel aparatul va functiona pana cand este alimentat, sau pana cand rezervorul se umple.
– capacitatea rezervorului este una mica, din punctul meu de vedere, de doar 3 litri, care se poate umple in 2-3 ore lejer, daca chiar avem o umiditate ridicata.
– cu ajutorul timer-ului putem seta duarata de functionare al aparatului in trepte de 30 de minute pana la valoarea de 10 ore, dupa care in trepte de 1 ora, pana la 24 de ore.

 

VERIFICA AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Trotec TTK 96 E (ttk96e) are un dezumidificator foarte compact in comparatie cu capacitatile de dezumidificare, si are si asa numita functie de Confort. Daca il prindeti la o reducere considerabila, poate fi o achizitie reusita, insa de obicei este la un pret destul de mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *