Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Trotec TTK 69 E

Trotec TTK 69 E
3.4 ([din]) 93 vot[uri]

Deseori suntem pusi in situatii in care trebuie sa decidem urgent pentru sanatatea noastra si a celor dragi noua. Acest aspect este valabil si in cazul umiditatii excesive in casa sau la birou. Daca intampinati o astfel de problema, nu lasati ca mucegaiul sa se instaleze deoarece atunci va fi mult mai greu sa rezolvati. Este momentul sa investiti intr-un dezumidificator de aer.

Umiditatea aerului dintr-o incapere trebuie sa fie de 55%-60%. Daca spatiul pe care doriti sa-l uscati si sa-l igienizati are pana in 45 m2, atunci va recomand dezumidificatorul de aer Trotec TTK 69 E. Aparatul se potriveste in spatii cu un volum de aer de pana la 110m3. Ventilatorul aparatului are 3 trepte si astfel poate fi potrivit cum va doriti in incinta respectiva pentru a face fata.

 

CEL MAI SIGUR LOC DE UNDE SA-L CUMPERI

 

Tehnologie pentru aerul dumneavoastra

Germanii de la Trotec Group au creat acest model imbinand design-ul modern cu tehnica inovatoare. Aparatul a fost certificat de TUV Germania.

Trotec TTK 69 E are capacitatea maxima de dezumidificare de 20l/zi (24 de ore), iar la temperatura de 300C si 80% umiditate relativa, capacitatea maxima de dezumidificare este de 18.7l/zi (24 de ore). Chiar daca aveti variatii de temperatura in spatiul pe care doriti sa-l dezumidificati, aparatul poate functiona la temperaturi intre 50C – 350C. Filtru de aer lavabil, ceea ce va ajuta sa mentineti aerul curat.

Usor si exact

Dezumidificatorul Trotec are higrostat electronic. In acest mod puteti stabili automat valoarea reala a umiditatii din incapere, apasand pe tasta „Humidity”.

La acest model Trotec TTK 69 E ecranul cu afisaj integral din panoul superior contine urmatoarele detalii (de la stanga la dreapta):

 • Indicator luminos treapta de ventilare
 • Indicator luminos regim de functionare
 • Ecran LCD (in partea frontala a aparatului)
 • Indicator luminos Timer ON/OFF – cand temporizatorul este pornit
 • Indicator luminos Water full – cand rezervorul de condens este plin
 • Indicator luminos Filter Clean – pentru curatarea filtrului de aer
 • Tasta ON/OFF – lumineaza albastru cand aparatul este in functiune
 • Tasta Timer – pentru programarea timpului (1- 24 ore)
 • Tasta Humidity
 • Tasta Mode – pentru reglare modului de functionare dorit
 • Tasta Fan – pentru reglarea treptei ventilatorului

 

VEZI GAMA VARIATA ACTUALA LA DEZUMIDIFICATOARELE TROTEC

 

Precizie intr-un mod sigur

Aparatul dispune de mai multe Moduri de functionare:

 • Smart – este modul automat. In functie de ce temperatura exista in spatiul respectiv este reglata automat valoarea umiditatii aerului. La acest mod, treapta de ventilare o selectati cum doriti;
 • – este modul permanent. Pentru acest mod, sfatul este sa racordati aparatul direct la o scurgere pentru ca TTK 69 E dezumidifica non-stop aerul. Pentru acest mod nu poate fi selectata valoarea umiditatii. Iar treapta de ventilare ramane sa o selectati dupa cum vreti;
 • Quiet – este modul silentios. Este reglata valoarea umiditatii aerului automat in functie de valoarea umiditatii aerului din spatiul respectiv. Ventilatorul poate merge doar la treapta cea mai putin silentioasa;
 • Dry – este modul care va ajuta sa va uscati rufele. Trebuie sa aveti aceste rufe in apropierea aparatului si acesta dezumidifica continuu.

Cand rezervorul de apa se umple se activeaza funtia de protectie la preaplin si aparatul se decupleaza singur. Rezervor de apa este de 4 l.

Modelul TTK 69E este prevazut si cu sitem de protectie pentru copii.

O noutate pentru dezumidificatoarele Trotec este data de clapa de dirijare a aerului care se deschide automat atunci cand se apasa tasta de pornire si se inchide automat atunci cand aparatul se opreste.

La o distanta de 1m, nivelul de zgomot este de 43 dB.

Dimensiunile dezumidificatorului Trotek TTK 69 E sunt (L x l x h): 210 x 345 x 545, iar greutatea este de 14kg.

 

OPINII SI PARERI GASITI SI ACI

 

 

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *