Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Trotec TTK 51 E

Trotec TTK 51 E
2.9 ([din]) 120 vot[uri]

O viata fara mucegai sau condens

Cu totii stim ca umezeala in exces, in casa in care locuiti, duce la aparitia mucegaiului sau a condensului pe pereti si pe geamuri. Mucegaiul este considerat “dusmanul tacut” din vietile noastre. Intr-o incapere, mucegaiul se dezvolta datorita celor doi factori cunoscuti:

  • Umiditatea din incaperea respectiva
  • Temperatura mediului ambiental

Mucegaiul creste intr-un mediu umed. Este hranit si intretinut de vaporii de apa existenti in exces in incaperea respectiva. Exista o paleta larga de afectiuni pe care le puteti declansa doar ignorand aparitia mucegaiului in locuinta dumneavoastra. Copii sunt cei mai afectati in astfel de conditii.

Umiditatea adecvata a aerului dintr-o incapere, trebuie sa fie in permanenta de 65%-70%. Daca dumneavoastra aveti constant valori de 80% si peste, atunci veti avea cu siguranta probleme cu mucegaiul.

Tehnologia a avansat si nu trebuie sa mai ajungeti in momentul in care sa asteptati aparitia mucegaiului sau condensului si sa va imbolnaviti. Va recomand dezumidificatoarele de aer, marca Trotec, pentru a scapa de toate aceste probleme.

 

VEZI CELE MAI MICI PRETURI  AICI

 

Calitate germana pentru sanatatea dumneavoastra

Trotec Group este producatorul german, de 20 de ani ce garanteaza “o tehnica inovatoare”. Specialistii Trotec Group sunt intr-o continua cercetare si dezvoltare a noii tehnologii pentru a fi in ritm cu evolutia si cerinta clientilor si pentru a oferi produse de calitate.

Stabiliti conditiile spatiului ce trebuie tratat

Inainte de achizitionarea dezumidificatorului de aer trebuie sa va stabiliti foarte bine planul utilizarii lui. Anume, daca aveti nevoie sa-l folositi doar intr-o camera sau in intreaga locuinta.

Trebuie sa va calculati suprafata incaperii in care doriti sa amplasati aparatul, iar aici ma refer atat la m2, cat si la m3, deoarece volumul aerului este cel important in calculele pe care urmeaza sa le efectuati. Apoi este nivelul umiditatii pe care o aveti in acea incapere pentru a va putea calcula cantitatea de apa (cati litri) pe care doriti sa o extrageti din aerul incaperii respective, intr-o zi. Si de asemenea temperatura mediului ambiental din acel spatiu. Acestia sunt primii pasi pe care trebuie sa-i parcurgeti.

Daca aveti o camera, sau un spatiu anume, sau un balcon, sau o pivnita, sau chiar biroul unde lucrati care se incadreaza in jur de 31m2 atunci va recomand dezumidificatorul de aer Trotec TTK 51 E. Acest aparat are compresor ceea ce inseama ca functioneaza prin condensare. Dezumidificatorul mentionat are o capacitate de dezumidificare de 16l/zi (24h) sau la o temperatura de 300C si umiditatea relativa de 80%/zi capacitatea de dezumidificare este de 14,7l. Iar debitul de aer de 126m3/h. Respectand ceea ce v-am mentionat, aparatul functioneaza la temperaturi intre 50C si 320C.

 

VEZI MULTE REVIEW-URI SI AICI

 

Controlul permanent al umiditatii

Trotec TTK 51 E are higrostatul incorporat, reglabil, cu 7 trepte. Cu ajutorul lui puteti avea dezumidificare automata, intr-un regim constant si permanent sau pe nivelurile oferite de cele 7 trepte. In functie de valoarea setata, dezumidificatorul Trotec TTK 51 E se declanseaza automat cand aceasta valoare este depasita si se opreste automat cand este atinsa valoarea selectata. Acest lucru ii permite si functionarea cand nu sunteti in preajma.

Dotarea standard oferita de Trotec pentru dezumidificatorele de aer este urmatoarea:

  • Sistemul automat de dejivrare cu recircularea aerului;
  • Lampa de avertizare: daca rezervorul se umple cu apa, aveti o lumina care va avertizeaza despre acest detaliu;
  • Protectie de preaplin: aparatul se decupleaza automat cand rezervorul in care este colectata apa a atins nivelul maxim;
  • Racord pentru scurgerea externa a condensului: daca folositi dezumidificatorul Trotec TTK 51 E doar intr-o incapere, cel mai eficient este sa racordati aparatul la o scurgere externa. Evacuati apa, manual, din recipientul de colectare sau dezumidificatorul poate fi conectat direct la sursa de canalizare, iar evacuarea apei colectate se va face direct in canalizare;
  • Filtrul de aer este lavabil la dezumidificatorul Trotec TTK 51 E. Caracteristica acestui filtru este sa filtreze impuritatile din mediul inconjurator: par de animale, scame, chiar si praful. Acest lucru va ofera avantajul protectiei sanatatii dumneavoastra iar faptul ca este lavabil mareste perioada de viata a filtrului.

 

Un avantaj al acestui aparat Trotec TTK 51 E este dat de directia de evacuare a aerului care poate fi reglata de catre dumneavoastra.

Capacitatea rezervorului de apa este de 2,3l.

 

Fara zgomot si fara mucegai

Faptul ca dezumidificatorul funtioneaza pe o perioada lunga, nivelul de zgomot pe care il atinge este important, pentru a nu deranja daca sunteti in incaperea respectiva. Trotec TTK 51 E este silentios atingand 43dB la o distanta de 1m.

Intotdeauna trebuie sa scoateti din priza dezumidificatorul inainte de a goli containerul plin cu apa colectata sau atunci cand veti sa-l curatati. Respectati instructiunile pentru a evita electrocutarea sau alte accidente nedorite.

Dimensiunile dezumidificatorului Trotec TTK 51 E sunt (L x l x h): 220 x 365 x 490, iar greutatea este de 13,8kg. Aparatul are maner si poate fi mutat dintr-o incapere in alta.

 

CEL MAI MIC PRET ESTE DE OBICEI AICI

 

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *