Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Trotec TTK 32 E pentru spatii mici

Trotec TTK 32 E pentru spatii mici
3.8 ([din]) 10 vot[uri]

Daca ai o incapere mai mica, unde umiditatea aerului prezinta o problema, sau mai bine zis ai o umiditate mult prea mare, poti opta pentru un dezumidificator electric cu capacitati mai mici, care te va scapa de aparitia mucegaiului.
Trotec TTK 32 E este un model dedicat incaperilor cu o suprafata de 15 m², sau un volum de aproximativ 37 m³.

Daca umiditatea din incapere nu este mult sub valoarea dorita, atunci va putea tine in limitele dorite si umiditatea dintr-o incapere mai mare, insa eu raman la ideea de a cumpara intodeauna un model care are o capacitate de dezumidificare mai mare decat cea dorita, pentru ca aparatul sa nu functioneze non-stop.

 

 

VEZI PRETUL ACESTUI MODEL

 

Principalele caracteristici al dezumidificatorului Trotec TTK32E :

– asa cum am precizat mai sus, producatorul il recomanda pentru spatii cu o suprafata de 15 m², sau un volum de aproximativ 37 m³.
– capacitatea maxima de dezumidificare este de 12 litri in 24 de ore. In cazul acestui producator, aceasta valoare poate fi atinsa la 30 °C si umiditate relativa de 80 %. Deci la conditii “normale” nu o sa obtineti 12 litri de apa.
– deoarece este un model nu prea mare, consumul acestuia este de 250W, insa cu aceasta valoare nu putem sa zicem nici faptul ca este foarte eficient din punct de vedere a consumului
– are higrostat incorporabil, si putem alege umiditatea relativa presetata de 50%, 60%, 70%
capacitatea colectorului de apa este de aproximativ 2 litri, deci in primele zile de functionare e posibil ca acesta sa se umple de chiar si 3 ori in 24 de ore, insa dupa aceea este deajuns golirea zilnica. Daca repcipientul se umple, aparatul se opreste si ne va atentiona asupra acestui fapt.
– daca dorim, il putem lega la drenaj continu
– Trotec TTK 32 E chiar daca are doar 21*31*42 de cm, are o greutate considerabila de 11 kg.
– pentru cei care doresc sa-l puna in dormitor, si doresc sa utilizeze acest model si in timpul noptii, nivelul de zgomot este de 45 dB(A)
-filtrul de aer este tipic modelelor simple, adica o plasa simpla si cam atat.

Daca aveti probleme cu uniditatea din camera luati un dezumidificator electric, si nu pastile absorbante, care vor fi bani aruncati pe geam 🙂
Acest model este recomndat doar pentru incaperi cu suprata precizata, daca doriti pentru intreaga casa, sau un living mare, luati un model cu capacitati mai mari, caci desi debitul de aer recirculat de 118 m³/h pare mult, nu va face fata pentru incaperi mari.

ESTE VANDUT SI PE EMAG DE ALECOAIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *