Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Trotec TTK 26 E noul model pentru incaperile mici

Trotec TTK 26 E noul model pentru incaperile mici
4 ([din]) 13 vot[uri]

Producatorul renumit de dezumidificatoare casnice si industriale Trotec, are probabil cea mai bogata gama de dezumidificatoare casnice, ideale pentru diferite spatii care necesita un asemenea aparat, si pentru a satisface diferitele necesitati ale utilizatorilor.
Trotec TTK 26 E ( ttk26e ) este un model destinat spatiilor mici, de pana la 15 m², sau cu un volum de 37 m³, si este una din cele mai noi modele in vara anului 2018.

Ce nu este prea clar pentru mine, este de ce trebuia sa scoata Trotec un nou model cu aproape aceasi caracteristici tehnice, precum la modelele anterioare TTK 25 E si 28 E. Adica sunt deja doua modele care sunt destinate pentru incaperi de aceasi marimi, si au capacitati de dezumidificare identice… Ce e sigur: pretul la aparitia modelului era una destul de mica in comparatie cu modelel mai vechi.

 

VEZI PRETUL LUI PE CEL MAI SIGUR SITE

 

Pentru cine e interesat de acest model, iata principalele caracteristici tehnice al dezumidificatorului electric cu condensare Trotec TTK 26 E :

– capacitatea maxima de dezumidificare este de 10 litri in 24 de ore, exact aceasi cantitate ca la celelelate modele amintite. Aceasta valoare se poate obtine doar in anumite conditii, conditii pe care nu o sa-l aveti in casa. De obicei cu un astfel de model veti reusi sa stringeti in primele zile (cand umiditatea e mare) undeva la 2 litri pe zi, maxim 4.
– si ceea ce este foarte diferit de modelel din aceasi categorie, este debitul de aer ventilat, care este acum de 80 mc/ora. Deci ventilatia acum e intre cele doua modele anterioare
– capacitatea rezervorului pentru condens este de 1.8 litri de apa, fiind indeajuns pentru a fi golit doar o data pe zi, dupa ce umiditatea incepe sa aiba valori apropiate de cel normal
– un mare minus reprezinta faptul ca la Trotec TTK 26 E nu ai niciun control asupra setarii umiditatii dorite. Il bagi in priza, si cam atat! Nu e vorba de faptul ca nu face o treaba buna, insa nu ai valori selectabile!
– fiind un model micut si destinat spatiilor mici, si consumul energetic este acceptabil, sau destul de mic pentru un Trotec, avand o valoare de 240W
– marimile aparatului sunt 21 x 29 x 42 cm, si chiar daca sunt valori mici, greutatea aparatului este de 9.5 kg!
– filtrul de aer este mult mai mare, si se poate spala, insa acesta nu retine praful, ci doar firele de par.
– daca recipientul se umple, aparatul se opreste automat, iar daca se doreste se poate lega si la drenaj.

 

LA PRECOMANDA AICI AI CEL MAI MIC PRET

 

Din punctul meu de vedere acest model nu aduce nouatati considerabile, in afara de pret, ba chiar imposibilitatea de a seta manual macar din cateva valori predefinite umiditatea dorita, reprezinta un mare minus.

One Response to Trotec TTK 26 E noul model pentru incaperile mici

  1. Cristian says:

    Am un trotec ttk 26 e de vreo doua luni si-mi curge pe langa bazin apa,ce pot sa fac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *