Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Trotec TTK 128 E pentru spatii de pana la 160 mp

Trotec TTK 128 E pentru spatii de pana la 160 mp
3.8 ([din]) 5 vot[uri]

Clima din Romania are un grad mare de umiditate, ce ne afecteaza foarte mult existenta cotidiana. Hainele sunt jilave, respiratia este ingreunata, iar senzatia de caldura sau de frig este accentuata in mod deosebit.

Daca in ceea ce priveste mediul exterior trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca nu putem face nimic pentru a il schimba, pentru a inlatura umiditatea din spatiile rezidentiale avem un ajutor de nadejde in noile dezumidificatoare produse de catre cei de la Trotec.

Nou model Trotec TTK 128 E este unul dintre putinele modele destinate spatiilor largi de locuit. Astfel, noile apartamente sau vile cu suprafete de pana la 160 m2 si cu un volum de 400 m3 de aer sunt spatiile in care TTK 128 E se simte excelent.

Capacitatea de a extrage umiditatea este de 55l/24h (printre cele mai mari de pe piata), iar volumul maxim de aer ventilat este de 380 m3/h.

 

VERIFICA PRET ACTUAL LA IMPORTATOR

 

Rezervorul de colectare al condensului este urias

Aparatul poate functiona fara probleme in intervalul de temperatura cuprins intre 5 – 32 grade Celsius, iar nivelul de umiditate prezent in incapere poate fi cuprins intre 30 – 90%.

Suflanta cu doua trepte de viteza se poate regla, astfel ca aparatul poate fi pozitionat oriunde in spatiul de locuit fara sa deranjeze.

Filtrul de aer este amplasat intr-un loc accesibil, este usor de accesat si poate fi spalat si refolosit.  Proprietatile antibacteriene si de retinere a prafului si a parului de animale face ca dezumidificatorul sa fie de un real ajutor si pentru cei care sufera de diverse alergii.

Rezervorul de colectare al condensului are nu mai putin de 7,2 litri , iar pentru o folosire in regim permanent aparatul poate fi conectat la reteaua de scurgere prin intermediul unui furtun inclus in kitul cu care aparatul este dotat din fabrica.

Regim automat de functionare

Datorita higrostatului automat inclus, aparatul poate fi cuplat la sursa de curent si lasat sa functioneze fara a ne teme de posibilitatea unui accident.

Acesta se va opri automat odata atinsa valoarea gradului de umiditate dorit si va reporni atunci cand aceasta este depasita.

In regim de functionare automat aparatul va regla gradul de umiditate in functie de temperatura mediului ambient.

Astfel, cand temperatura depaseste 27 grade umiditatea va fi reglata la 50%, atunci cand temperatura este cuprinsa intre 20 – 27 grade umiditatea va fi reglata la 55%, intre 5 – 20 grade umiditatea va fi de 60%, iar in cazul in care temperatura mediului ambiental scade sub 5 grade  aparatul se va opri automat.

Valoarea dorita a umiditatii poate fi reglata in mod precis prin intermediul tastelor de setare, in timp ce pe display  se pot citi valorile actuale ale temperaturii si nivelului de umiditate din incapere.

Nivelul de echipare standard este unul bun:

  • semnalizare luminoasa pentru umplerea rezervorului de condens;
  • protectie la supraumplere prin decuplarea automata a aparatului;
  • uscare rapida;
  • temporizator cu posibilitatea reglarii timpului de oprire;

Panoul de comanda are ca element central display-ul, care este inconjurat de lampile de control si de tastele pentru:

  • lampile de control DEFROST, TANK FULL, TIMER, LOW, HI, OPERATIONS;
  • tastele POWER, SPEED, TIMER, HUMIDITY SETTING.

Aparatul este usor de mutat datorita manerului special destinat transportului, si este certificat de TUV Germania cu sigla GS pentru o siguranta verificata.

Trotec TTK 128 E are o greutate de 23 kilograme si dimensiunile de 350 x 537 x 715.

 

ALTE OPINII GASITI SI AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *