Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Trei trepte de ventilatie la Trotec TTK 65 E

Trei trepte de ventilatie la Trotec TTK 65 E
3.3 ([din]) 10 vot[uri]

Daca aveti probleme cu umiditatea din camera din diferite motive, pe care nu le puteti anihila, o rezolvarepentru problema dvs este u ndezumidificator electric. Acesta chiar daca este un consumator “mare” de energie o casa cu mucegai este o preoblema mult mai grava. Trotec TTK 65 E este un asfel de aparat, care este recomandat pentru spatii cu o suprafata de pana la 45 m², respectiv pentru un volum de aer de 110 m³.

 

MULTE REVIEW-URI APAR SI AICI

 

Principalele caracteristici tehnice la dezumidificatorul electric TTK 65 E:

– este un model cu o capacitate de dezumidificare destul de mare, fiind recomandat pentru spatii de pana la 45 de mp sau cu un volum de 110 m³.
– pentru a putea dezumidifica incaperi asa de mari, debitul de aer circulat in 60 de minute este de 180 de m³ in treapta maxima a ventilatorului.
– asa cum am specificat si in titlu, acesta are trei trepte de ventilatie, util cand nu vrem un zgomot prea mare in incapere, sau dinpotriva, nu ne intereseaza zgomotul, dar vrem ca rufele sa se usuce cat mai repede.
– ca si modul de circulare a aerului este un pic diferit de majoritatea modelelor, caci “trage” aerul din spate, si il sufla in lateral, nu in sus. tocmai din aceasta cauza nu are mod swing, sau directionarea aerului. Chiar daca producatorul nu face nicoi referire asupra prafului ridicat in camera, eu zic, ca in acest mod se ridica mult mai mult praf.
– capacitatea maxima de dezumidificare este de 20 de litri apa in 24 de ore, valoare pe care il poate itinge in consitii specifice la care se ia in calcul aceasta valoare.
capacitatea erzervorului este de 4 litri, fiind un volum destul de mare, insa care se poate umple cu usurinta intr-o singura zi, daca aveti o umiditate destul de mare in camera, sau uscati haine. Daca se doreste, Trotec TTK 65 E poate fi legat la drenaj continua
– nivelul dorit de umiditate se poate seta foarte usor, cu ajutorul celor doua butoane de + si -, in trepte de 5%. Putem seta valori intre 35% si 80 % sau modul Continuous (continu).
– avem si o tasta pentru setarea vitezei ventilatorului din cele trei disponibile.
– timer. Chiar daca pare prea simplu acest model, il putem programa atat pentru a porni dupa o perioada de timp, sau pentru a se opri dupa o perioada de timp. Singurul minus ar fi faptul ca putem alege intre 2 sau 4 ore.
– TTK 65 E are si un avertizor pentru Filter Reset, adica cand trebuie curatat filtrul de aer, insa e un filtru prea simplu, nu retine praful deloc.
– are un consum de 330W
– afisaj din doua cifre, pentru a vedea umiditatea din acel moment
– daca apare vreo pana de curent, cand acesta revine, aparatul va functiona mai departe, cu valorile setate dinaintea problemei

 

DE OBICEI AICI E CEL MAI IEFTIN!

 

Cand alegem un dezumidificator electric toate aceste aspecte trebuie luate in considerare, precum si pretul, Trotec TTK 65 E fiind de cele mai multe ori sub 1000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *