Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Termohigrometru Trotek BZ05

Termohigrometru Trotek BZ05
3.7 ([din]) 14 vot[uri]

Daca credeti ca aveti probleme legate de umiditatea din casa, sau intr-o incapere, cel mai simplu mod de a afla acest lucru este masurarea umiditatii cu un aparat special pentru acest scop. Se gasesc foarte multe marci, modele, una fiind cea de la producatorul de dezumidificatoare si umidificatoare foarte apreciate la noi: Trotec BZ05.
Acesta este un ceas, un termometru si un higrometru (termohigrometru).

 

Tin bine minte perioada cand copilul area foarte mic, si sotia tot zicea ca aerul din camera este uscata. Eu tot ziceam ca dupa parerea mea umiditatea este prea mare 🙂 Si ca sa stim ce fel de aparat avem nevoie in camera (umidificator sau dezumidificator) am luat prima data un higrometru.

VEZI MULTE ALTE MODELE PE EMAG

Termohigrometrul Trotec BZ05 a fost alegerea mea, chiar daca nu e un model ieftin, insa pentru mine era important faptul sa stiu ca aparatul masoara corect.

BZ05 arata timpul, si poate fi folosit si ca ceas desteptator, arata temperatura cu o precizie de o zecime, si totodata afiseaza si umiditatea.
Pentru cei care nu sunt familiari cu valorile “ideale” care trebuie sa aiba aerul din incapere, acest aparat, in afara de faptul ca arata umiditatea, afiseaza si trei simboluri diferite, in functie de valoarea sesizata. Daca umiditatea este intre 50 si 70%, va aparea simbolul confort de 🙂 , daca umiditatea este sub 50% apare 🙁 , iar daca este peste 70% apare un alt simbol, acesta 😐 .

Termohigrometrul Trotec BZ05 poate fi si foarte util in cazul in care aveti deja un dezumidificator, insa care nu are higrometru incorporat, si care functioneaza pana cand este oprit. Cu ajutorul acestui mic aparat, puteti sa controlati mult mai eficient umiditatea din incapere.

Cu un pret de sub 100 de lei, si fiind de la o marca consacrata in aceasta industrie, Termohigrometrul Trotec BZ05 merita fiecare banut.
Manualul, insa nu si in Romana, il gasiti aici.

 

ZECI DE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *