Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Seria de dezumidificatoare Trotec TTK 24 E BS DS si WS

Seria de dezumidificatoare Trotec TTK 24 E BS DS si WS
4.5 ([din]) 2 vot[uri]

Cea mai noua serie de dezumidificatoare casnice Trotec vine cu nu mai putin de 4 modele identice ca si specificatii tehnice, insa in culori diferite, astfel poti alege pe cea care se potriveste cel mai bine mediului in care va fi utilizat. Aceste modele sunt de o capacitate relativ mica de dezumidificare, de aproximativ 9-10 litri de apa in 24 de ore, poate fi ideal pentru o camera mai mica, sau o garderoba. Daca aveti o camera mare, sau vreti sa-l folositi pentru living, birou, va sfatuiesc sa alegeti un aparat mai mare. Cele patru culori si codificarea din numele lor : Chocolate Brown/Grey este modelul Trotec TTK 24 E BS, Black/Grey este TTK 24 E DS, White/Grey este TTK 24 E WS ,iar cel Pure White o regasiti sub denumirea de TTK 24E.

Ce trebuie sa stiti despre dezumidificatoarele Trotec TTK 24 E BS DS si WS :

– capacitate de dezumidificare data de producator la 30°C si 80 % umiditate relativa, este de 8.56 de litri in 24 de ore de functionare. Totodata capacitatea maxima este dat ca si 10 litri/24h
– debitul de aer recirculat este 100 m³/h
– dimensiunea recomandata a incaperii este de 15m² sau 37m³
– sunt aparate micute, de 41X31X24 (inaltime X latime X lungime)cm
– este foarte simplu de operat, caci are doar un buton de pornire, si atat.

 

 

Asa cum am specificat mai sus, Trotec TTK 24 E BS DS si WS sunt “echipate” doar cu un buton de pornire/oprire, cea ce inseamna ca aparatul functioneaza fara oprire, pana cand este oprit, sau se umple rezervorul. Nu o sa stim ce umiditate este in camera, caci nu are afisaj, dar nici nu putem sa setam o valoare dorita. Tocmai din aceasta cauza singurul loc unde o pot recomanda este un depozit, sau garderoba, unde nu desfasurati activitati mari, si nu conteaza daca cumva aparatul scade prea mult umiditatea.
Pentru alte utilizari, nu prea recomandari, mai ales in dormitor, caci aceste modele functioneaza non-stop, fara a tine cont de umiditatea din camera.

 

AFLA PRETUL ACESTOR APARATE AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *