Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Peltier TTP 1 E si Peltier TTP 2 E

Peltier TTP 1 E si Peltier TTP 2 E
3.8 ([din]) 12 vot[uri]

Daca vreti sa scapati de umezeala in pus dintr-o incapere foarte mica, cum ar fi o baie, o gardroba, sau o camera mai mica de 10 mp, atunci puteti alege si un dezumidificator electric, insa n ucu compresor ci cu Peltier.
Acestea in comparatie cu cele care sunt diferite prin capacitatea maxima de dezumidiifcare, care la cele peltier sunt foarte mici, insa si consumul energetic este mult mult mai mic, sub 50W!!! Peltier TTP 1 E si Peltier TTP 2 E de la Trotek sunt doua astfel de dezumidificatoare, diferenta dintre ele fiind doar culoarea, deci nimic tehnic care sa va bateti capul 🙂

 

 

CATEVA REVIEW-URI DESPRE ACESTE MODELE APAR SI AICI

 

Principalele caracteristic la dezumidificatoarele Peltier TTP 1 E si Peltier TTP 2 E de la Trotek:

– dimensiunile lor sunt foarte reduse, adica au o inaltime de 22 de cm, a latime de 15 cm, si o adancime de aproape 10 cm. Il puteti pune oriunde, ca-s mici si usoare, chiar si intr-un dulap inchis, daca aveti in el electricitate.
– producatrul recomanda pentru incaperi de maxim 5 mp, sau 12 m³, dimensiuni care sublinieaza faptul ca aceste dezumidificatoare, sunt chiar pentru inccaperi mici.
– capacitatea maxima de dezumidificare este de 220 ml in 24 se ore, insa asta la parametrii la care se calculeaza la orce tip de dezumidificator, si care este o temperatura de 30C si o umiditate relativa de 80%. Aceste valori pot fi prezente intr-o baie, nicidecum la o camera.
– daca marimile sunt mici, si capacitatea maxima in comparatie cu cele pe compresor e foarte mica, macar si consumul de curent e la fel de mica, adica are un consum de doar 20 W!
– deoarece singurul element care produce zgomot este ventilatorul, si nivelul de zgomot este net inferior
– Peltier TTP 1 E si Peltier TTP 2 E de la Trotek pot functiona numai in incaperi al carori temperaturi sunt cuprinse intre 16 si 35°C, deci este casa locuita permanent
– rezervorul de apa la cele doua modele are o capacitate de 0.5 litri
– acestea nu au higrostat, si vor functiona de la punerea in functiune pana la umplerea rezervorului, ori pana la oprirea lui. Deci fara setarea valorii de umiditate, etc…

 

CEL MAI MIC PRET LA ACESTE MODELE O GASITI AICI

 

Peltier TTP 1 E si Peltier TTP 2 E de la Trotek cred ca sunt cele mai eficiente la un dressing unde pot aparea probleme de mucegai, intr-o baie mica, pentru a mai reduce din umezeala, sau o camara, pentru a pastra alimentele la o umiditate mai mica.
Daca aveti probleme de umezeala la o incapare mare, luati un dezumidificator cu compresor, caci cele peltier nu o sa faca fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *