Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Micutul Trotec ttk 24 E

Micutul Trotec ttk 24 E
4.3 ([din]) 3 vot[uri]

Suntem multi care locuim in garsoniere si nu tot timpul blocul este izolat optim. Spatiul intr-o astfel de locuinta este redus, iar deseori nu avem nici balcon. Astfel, uscatul rufelor devine o reala problema. Ca sa nu ajungeti sa va confruntati cu mucegaiul sau cu condesul pe pereti si geamuri, va recomand un dezumidificator de aer.

Tehnologie intr-un spatiu mic

Mai exact, pentru un astfel de spatiu, va recomand dezumidificatorul Trotec TTK 24 E. Producatorii germani de la Trotec Group va ofera acest aparat, optim pentru dumneavoastra si pentru spatiul mai restrans. Dezumidificatorul  este potrivit deoarece spatiul unde poate fi amplasat trebuie sa fie de aproximativ 15 m2. Pentru un dezumidificator de aer, nu doar suprafata in m2 este importanta, ci si volumul de aer. De aceea va recomand acest aparat care este potrivit pentru incaperi cu un volum de pana la 37 m³. La fel de importanta este si temperatura pe care o aveti in incinta locuita. Trotec TTK 24 E are un debit maxim de aer de 100 m3/h. Cu acest dezumidificator puteti locui intr-o incapere cu umiditate ridicata si puteti sa uscati in acelasi timp si rufele, fara sa aveti riscul de aparitie a mucegaiului. Aparatul poate fi activat printr-un singur buton.

 

 

VERIFICA NOILE MODELE AICI

 

Capacitate de dezumidificare a aparatului Trotec TTK 24 E este de 8.56 litri/zi (24 de ore) la 300C si 80% umiditate relativa; sau de maxim 10 litri /zi (24 de ore). Iar capacitatea rezervorului de colectare a apei este de 1.6 litri.

Are compresor cu piston rotativ. Sistemul acestui aparat va ofera o dezumidificare automata, permanenta.

Trotec TTK 24E detine in dotarea standard, ceea ce detin dezumidificatorele de aer de la compania Trotec:

– sistem automat de dejivrare cu recircularea aerului;

– lampa de avertizare la umplerea rezervorului de apa;

– protectie la preaplin cu decuplare automata;

– racord pentru scurgerea externa a condensului;

– fitru de aer lavabil folosit pentru purificarea suplimentara a aerului prin separarea prafului si a parului de animale.

Tablou de deservire este luminat cu LED, iar aceasta caracteristica va ofera posibilitatea sa stiti cand functioneaza aparatul. Pentru evacuarea externa a condensului, dezumidificatorul este prevazut cu un racord.

 

Buget usor de calculat

Consumul dezumidificatorului Trotec TTK 24 E este de 250W. Acest consum optim va ajuta sa va bugetati real banii pentru consumul energetic avand in vedere ca aparatul sta conectat pentru mult timp.

Spatiul este mai restrans si nivelul de zgomot al aparatului este foarte important. Acesta e de 42 dB la o distanta de 1m, deci poate fi utilizat si cand sunteti in incinta.

Dimensiunile dezumidificatorului Trotec TTK 24 E sunt (L x l x h): 243 x 312 x 417, iar greutatea este de 10,1kg.

 

OPINII SI PARERI GASITI SI ACI

 

 

 

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *