Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Supra DU202 cu capacitate maxima de 20 de litri

Supra DU202 cu capacitate maxima de 20 de litri
3.8 ([din]) 6 vot[uri]

Dezumidificatorul casnic de la Supra, cu numele de DU202 este unul din cele mai puternice modele l acestui producator francez de dezumidificatoare. Desi are o capacitate maxima de dezumidifcare de 20 de litri in 24 de ore, acesta este recomandat de producator pentru spatii de doar 70 mp.
Problema e urmatorul: pentru a atinge capacitatea zisa de dezumidifare, trebuie sa mearga la viteza maxima (devenind destul de galagios), si totodata o temperatura de 35 de grade si umiditate relativa de 80%.
Daca nu e folosit in trapta superioara de ventilatie, capacitatea de dezumidificare scade mult, insa astfel devine si foarte silentios.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL SI MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Principalele caracteristici la dezumidificatorul electric Supra DU202 :

– capacitate maxima de dezumidificare de 20 litri/zi.
– doua moduri de operare. Mod uscare rufe , cand ventilatorul merge pe maxim, si mod manual cand alegem noi umiditatea dorita
– umiditatea selectabila nu se face in trepte de 5%, asa cum suntem obisnuiti la modelele electrice care au si afisaj, ci doar in trepte de 10%. Acesta este unul din marile inconveniente la acest model.
– doua trepte de ventilator selectabile de la buton
– are mod swing
– putem programa timpul de functionare al aparatului pe urmatoarele valori: 1-2-4-8 ore. Dupa trecerea timpului selectat, aparatul se opreste.
– capacitatea colectorului de apa este de 4 litri, fiind destul de mare, ca acesta sa fie golit doar zilnic.
– desi pe site-ul Alecoair apare faptul ca stie Ionizare, acesta este total fals, la fel sta treaba si cu filtrul antibacterian. Supra DU202 are un filtru simplu, care poate fi spalat si atat. Nu are filtr Hepa sau de carbon activ.
– Avand display digital, vom vedea umiditatea din camera
– are protectie de preaplin, si poate fi racordat la drenaj

 

VEZI PRETUL LUI PE ALECOAIR

 

Supra DU202 desi are cateva review-uri de zici ca este cel mai bun dezumidificator de peste 1000 de ron, este un dezumidificator “normal” din clasa ceor cu o cpaacitate mai mare de dezumidificare. Faptul ca se poate selecta umiditatea dorita doar in pasi de 10% este cel mai mare minus la acest model, si poate fi si acel detaliu tehnic mic, care te va face sa cumperi un alt model.
Insa pentru multi e important puterea mare, si consumul cat de cat ok .

7 Responses to Supra DU202 cu capacitate maxima de 20 de litri

 1. Mircea says:

  nu gasesc cartea tehnica si nu gasesc o carte tehnica pe internet. as vrea sa il utilizez pentru uscare rufe si nu stiu ce buton sa apas
  multumesc

 2. Mateescu says:

  Buna ziua,
  Caut un dezumidificator pentru umezeala din casa, din pereti. Am o casa veche de tara fara fundatie si zidurile trag apa din pamant. Nu ma intereseaza sa usuc rufe. Imi puteti recomanda un aparat potrivit?

 3. Alexandru says:

  Buna seara. Folosesc aparatul de peste 2 ani și este prima dată când se aprinde martorul luminos cu acel fulg. Ce inseamna? Cartea tehnică nu o mai am.

 4. Daniela says:

  Cum găsim o carte tehnica in romană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *