Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Supra DU202 cu capacitate maxima de 20 de litri

Dezumidificatorul casnic de la Supra, cu numele de DU202 este unul din cele mai puternice modele l acestui producator francez de dezumidificatoare. Desi are o capacitate maxima de dezumidifcare de 20 de litri in 24 de ore, acesta este recomandat de producator pentru spatii de doar 70 mp.
Problema e urmatorul: pentru a atinge capacitatea zisa de dezumidifare, trebuie sa mearga la viteza maxima (devenind destul de galagios), si totodata o temperatura de 35 de grade si umiditate relativa de 80%.
Daca nu e folosit in trapta superioara de ventilatie, capacitatea de dezumidificare scade mult, insa astfel devine si foarte silentios.

 

Citeste descreierea completa

Supra Deseo 12 pentru incaperi de 40 mp

Desi este foarte laudat atat pe Emag, cat si pe Alecoair, dezumidificatorul Supra Deseo 12 nu zic ca nu este bun, insa comentariile se fac deja de catre reprezentantii firmelor care le comercializeaza, si sunt doar pentru a lauda producul.
Am vazut pe cineva scriind ca : “Cumparand acest dezumidificator, m-am eliberat de stresul pe care il aveam pentru a inchide si reporni celelalte aparate cumparte anterior, la umplerea rezervorului”. De parca la acesta ar fi ceva diferit decat la orice alt model…
Da, si acesta poate fi legat direct la canalizare daca dorim, sau daca nu apa rezultata va fi colectata in rezervor, si cand acesta se umple, aparatul se opreste.

Citeste descreierea completa