Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Rowenta Intense Dry Control Linen Dry DH4130

Rowenta Intense Dry Control Linen Dry DH4130
4 ([din]) 51 vot[uri]

Daca doresti un dezumidificator care poate face fata si unor nivele ridicate de umezeala dintr-o incapere mare, sau chiar o locuinta mai mica, atunci Rowenta iti ofera nu mai putin de cinci modele de dezumidificatoare electrice cu compresor dintre care poti sa alegi cel care este ideal pentru nevoile tale.
Acestea sunt sub diferite nume si coduri, insa Rowenta Intense Dry Control Linen Dry DH4130 este varful de gama, sau mai bine zis cel mai puternic dezumidificator al acestui producator de electrocasnice.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACESTUI MODEL

 

Principalele caracteristic ale dezumidificatorului Rowenta Intense Dry Control Linen Dry DH4130 :

– este vorba despre cel mai performant model, in ceea ce priveste capacitatea de dezumidificare. Acesta poate sa absoarbe pana la 25 de litri in 24 de ore! Cu aceste valori este mult peste majoritatea altor marci de pe piata, fiind intre Trotek TTK 75 si TTK 90 E. Este interesant faptul ca Rowenta mai da niste valori de dezumidificare, insa cu parametrii mai normali, adica la o temperatura de 26°C si umiditate de RH 60%, are o capacitate de 13.5 litri pe zi. Insa asa cum e calculat la orice alt producator, valoarea oficiala este de 25 l/24h
– desi producatorul nu face nicio referinta la marimea incaperii pentru care o recomanda, acesta deoarece are un debit de aer ventilat de 200 m3/h , va face fata cu brio si in cazul unor incaperi cu o suprafata de aproximativ 60-70 mp, sau mai preci o incapere vu un volum de 150 m³
– daca v-ati speriat de volumul de aer maxim ventilat, atunci trebuie sa stiti si faptul ca are doua trepte de viteze, deci poate fi mai silentios.
– daca acest aparat trebuie sa funcioneze mult timp, fara intrerupere ,adica va atinge cu greu nivelul de umiditate setata, atunci chiar daca are un recipient mare, de 5 litri (parca cu ceva mai mult), acesta se a umple destul de repede. Asa ca este prezent si posiilitatea de a lega la drenaj continuu, fapt care este de luat in considerare, daca avem o umiditate foarte mare si o incapere la fel de mare. Nu e vorba de faptul ca Rowenta Intense Dry Control Linen Dry DH4130 nu are o capacitate mare de dezumidificare, ci de faptul ca la ce putere are, pot aparea situatii cand trebuie galit recipientul de cel putin doua ori.
– are un afisaj electonic mare, pe care regasim cam tot ce avem nevoie, si pentru fiecare functie avem tasta separata, deci este un model foarte usor de folosit.
– este afisat atat temperatura din camera cat si nivelul de umiditate masurata din incapere, si separat avem si umiditatea setata de noi. Aici apare cu mare minus faptul ca se pot selecta doar treptele de umiditate de 50 – 60 sau 70%. Nu avem un interval foarte mare, si si acesta e selectabil in trepte de 10% 🙁
– programarea functionarii aparatului insa este un mare plus, caci putem sa setam cat timp sa functioneze, intr-un interval mare, de 1-24 de ore, dar totodata putem sa setam si cand sa porneasca.
– si probabil va intrebati deja de cat consuma, caci aceste modele cum este si Rowenta Intense Dry Control Linen Dry DH4130, care pot face fata unui intreg apartament, nu sunt cele mai Eco 🙂 Acesta are un consum maxim de 430W, cand este pornita si compresorul. Cand umiditatea din incapere scade su cel setat, compresorul se opreste, insa nu si ventilatorul!
– cu o grautate considerabila de peste 14 kg, e bine sa-i gasiti un loc “bun”, caci nu va fi carat cu usurinta dintr-un loc in altul. La carat va poti ajuta rotile, insa e mai bine sa-i gasiti locul din prima.
– daca recipientul e plin, acesta semnaleaza acest lucru, si opreste aparatul.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Rowenta Intense Dry Control Linen Dry DH4130 nu este un model de cate sute de lei, caci este un dezumidificator pentru incaperi mari, apartament intreg, si va face fata cu brio umiditatilor excesive. Insa deoarece trebuie sa aiba un ventilator puternic, acesta este destl de zgomotos, deci nu e de pus langa pat 🙂
Daca merita investitia sau nu? Decideti Dvs, caci o parte de suma pe care o sa-l cheltuiti va fi pentru renumele producatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *