Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Heinner HDU-10 pentru spatii de pana la 31 mp

Heinner HDU-10 pentru spatii de pana la 31 mp
3.6 ([din]) 10 vot[uri]

Dezumidificatorul Heinner HDU-10 poate fi alegerea potrivita pentru foarte multi care cauta un dezumidificator electric mai ieftin, insa cu posibilitatea de a seta umiditatea dorita cu precizie de 5%, sa aiba ionizator, mod de functionare speciala pentru uscarea rufelor, si temporizator.
Desi producatorul il recomanda pentru spatii de pana la 31 de mp, este ideal pentru o incapere de 25 mp.

 

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Principalele caracteristic al dezumidificatorului electric cu compresor Heinner HDU-10 :

– capacitate maxima de dezumidificare de pana la 10 litri in 24 de ore.
– putere nminala destul de mica, de 285 W. Consumul este foarte important la aceste aparate, caci pana cand atingeti umiditatea dorita din incapere vor functiona destul de mult, fara oprire.
– capacitatea rezervorului este de 3 litri, si daca doriti se poate lega la drenaj continu
– daca dorim o dezumidificare rapida, sau o uscare a hainelor cat mai rapida, avem posibilitatea de a seta ventilatorul pe mod Turbo. Astfel aparatul are un rendament mai bun, insa si nivelul de zgomot va fi mai mare.
– Are functie de ionizare. Anionii sunt generați automat de ionizator. Anionii neutralizeaza vaporii chimici si particulele de praf. Aceasta optiune este cautat mai ales de persoanele cu alergii. Deci acest aarat este si un “purificator” de aer.
– putem selecta cu usurinta nivelul dorit de umiditate in intervalul a 35%-85% in trepte a cate 5%.
– Heinner HDU-10 are si temporizator, cu ajutorul caruia putem seta aparatul cat timp sa functioneze, sau peste cat timp sa se opreasca. Pentru o setare corecta, cititi cu atentie manualul de utilizare al aparatului.
– dezumidificatorul se opreste automat, daca recipientul de colectare a apei este plin, daca acesta este scos, sau este asezat in pozitie incorecta.

Heinner HDU-10 are trei moduri de operare:
– mod Uscare, aparatul va avea randament maxim atunci cand este setat in modul pentru uscare. Ventilatorul este setat la viteza ridicata. Nivelul umiditatii este controlat automat, in functie de umiditatea efectiva din camera. Aparatul va dezactiva modul pentru uscare dupa cel mult 10 ore de functionare.
– mod Inteligent, aparatul controlează automat umiditatea din camera intr-un interval confortabil cuprins intre 45%~55%, in functie de temperatura din camera.
– mod continu

Daca cumva aparatul se opreste din cauza unei intreruperi a alimentarii cu energie electrica, acesta va reporni automat cu funtiile setate anterior. Are un fel de memorie 🙂
Se specifica ca are filtru de aer, insa este unul foarte simplu, ca o plasa, care retine firele de par si nu mai mult.
Aparatul are si roti destul de mari, pentru a va ajuta cand il mutati, caci are o greutate semnificativa de aproximativ 10 kg.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *