Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Specificatii Gorenje D16M

Specificatii Gorenje D16M
3.7 ([din]) 16 vot[uri]

Desi se gaseste peste tot in Europa acest model Gorenje D16M, specificatiile tehnice despre el lipsesc cu desavarsire. Si atunci, cumparatorul de unde sa stie care este diferenta intre acest model, si cel sub numele de D20M, caci daca te uiti la ele, acestia sunt complet identice.
Cel mai important aspect tehnic, si care reiese deja si din denumirea modelului, este capacitatea maxima de dezumidificare, care in cazul de fata este de 16 litri in 24 de ore. La celalalt model, aceasta valoare este de 20 de litri.

 

REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

 

Alte specificatii tehnice importante la dezumidificatorul Gorenje D16M :

– cu capacitatea de dezumidificare amintit mai sus, este ideal pentru spatii de 25-35 mp. Daca aveti o suprafata mai mare, eu recomand sa achizitionati un moodel mai puternic, sau poate modelul D20M.
– a doua intrebare care o pun cumparatorii la achizitionarea unui dezumidificator electric cu compresor este consumul acestuia. Caci unele chiar te vor rupe la factura, caci lucreaza destul de mult, mai ales daca avet iun nivel de umididtate foarte ridicata. Consumul energetic in acest caz este de 350W
– cu ajutorul afisajului electronic vedem toate informatiile care pot fi de folos la un astfel de aparat electrocasnic, si totodata ne va ajuta sa setam aparatul in modul de lucru si la umiditatea dorita foarte usor.
– umiditatea se poate seta usor, cu ajutorul a doua butoane, in intervalul de 35% si 85%, in trepte de 5%. Acest mod este suficient pentru orice dezumidificator.
– asa cum am zis si la inceput, cele doua sunt identice la look, dar si la marimi. Acestea au 35 × 51 × 24,5 cm, si diferenta o face cele 400 de grame, cu cat este mai greu modeleul Gorenje D20M. D16M are o greutate totala de 14 kg.
timer-ul sau temporizatorul ne ajuta sa setam cand sa porneasca sau cand sa se opreasca aparatul. In ambele cazuri avem posibilitatea de a alege din intervalul a 1-24 de ore.
– cu Functia Turbo se activeaza viteza superioara a ventilatorului, pentru a atinge mai repede umiditatea dorita, insa in acest mod aparatul este destul de zgomotos.
capacitatea recipientului este una destul de mare, de 3 litri, si totodata daca e cazul, putem lega aparatul la drenaj continu

 

Gorenje D16M are trei moduri de functionare ca dezumidificator:

uscator, pentru uscarea rufelor, ventilatorul va functiona la o turatie mare, si umiditatea setata va fi una mica
SMD, sau mod automat, cand aparatul va seta umiditateain in intervalul a 45-55%, dar si vieza ventilatorului, utilizatorul neputand sa faca modificari. In acest caz este sulat in calcul si temperatura din incapere, si aparatul va elege umiditatea cea mai confortabila pentru corpul uman
continua, pana la oprirea aparatului, sau umplerea recipientului

 

VERIFICA PRETUL ACTESTUI MODEL PE ALTEX

One Response to Specificatii Gorenje D16M

  1. Petronela Codreanu says:

    Cum curat dezumidificatorul in interior ? nu ii pot scoate carcasa, il am de 2 ani si a prins praf mult, mucegai cred dar sper ca nu oricum nu arata bn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *