Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Inteligentul Electrolux EXD16DN3W

Inteligentul Electrolux EXD16DN3W
3.8 ([din]) 25 vot[uri]

 

A trecut ceva timp, de cand Electrolux avea pe piata si Dezumidificator electric, dar din fericire, anul acesta a aparat un nou model: EXD16DN3W.
Pe scurt, este un dezumidificator de aer cu o capacitate 16 litri pe zi cu posibilitate de reglaj electronic al nivelului de umiditate intre 35% şi 85%, avand functie de ionizare, functie de uscare accelerata, optiune dezumidificare inteligentă si programare intarziata pe un interval de timp foarte mare.

 

VEZI AICI CATERA REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Insa, sa vedem pe rand, ce ofera acest Electrolux EXD16DN3W:

– capacitate mare de dezumidificare, insa recomandat pentru o singura incapere
– capacitate mare a rezervorului, de peste 3 litri
– afisaj electronic, care ne va ajuta sa vedem umiditatea din camera, dar si pentru a seta cu usurinta umiditatea dorita din camera.
– programarea aparatului, in doua feluri. Putem seta cand sa porneasca, sau peste cat timp sa se opreasca aparatul, in intervalul a 0.5 – 24 de ore.
– mod separat pentru uscaera hainelor. Cu acest mod activat, ventilatorul va functiona la turatie maxima (evident, va fi un mai zgomotos), iar nivelul de umiditate va fi controlat automat in functie de umiditatea efectiva din camera. Metru masuri de siguranta, aparatul nu fa functiona mai mult de 10 ore incontinu in acest mod.
– daca vrem sa setam manual umiditatea dorita, putem alege din intervalul 35-85%, in pasi de cate 5%
– ventilatorul are trei turatii diferite: Turbo – Ridicata sau Redusa. Turatia mai mare va va ajuta sa atingeti umiditatea dorita mai repede, insa aparatul va fi mai galagios.
– daca vret ca aerul sa fie cat mai curat, Electrolux EXD16DN3W are si functie de Ion, care prin ionizare, dezactiveaza vaporii chimici si particulele de praf.
– daca recipientul de apa este plin, aparatul se opreste automat, si se aprinde led-ul de avertizare.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Nu are importanta din punct de vedere a functionalitatii, dar la mutarea aparatului (care are aproape 14 kilograme) ne pot ajuta rotile compacte. Totodata design-ul este unul foarte reusit. Filtrul de aer, este unul simplu, care poate fi curatat cu usurinta.

Puterea maxima consumata a aparatului este de 350 Wati.

3 Responses to Inteligentul Electrolux EXD16DN3W

 1. Gyuri Kajtar says:

  salutare
  am o nelamurire
  sunt f multumit de produs
  e super
  dar in specificatii scrie de putere de 350 wati
  voi spuneti, ca , consumul e max 140 wati
  ce sa inteleg acum ?

 2. Nicu Gherman says:

  Buna ziua, am achiziționat acest produs acum un an si sunt mulțumit de el. Dar acum funcția ION nu porneste si nu am nici o eroare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *