Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Concept OV1000 pe tehnologia Peltier

Concept OV1000 pe tehnologia Peltier
3.5 ([din]) 6 vot[uri]

Daca cititi parerile clientilor care au cumparat de pe Emag dezumidificatorul Concept OV1000, o sa vedeti ca majoritatea lor sunt dezamagiti de achizitie, insa aceste tipuri de dezumidificatoare, cam atat stiu.

Sunt micute, sunt mai silentioase decat cele cu compresor, insa capacitatea de dezumidificare este si ea foarte mica.

 

VEZI REVIEW-URILE DESPRE ACEST MODEL

 

Principalele caracteristici al dezumidificatorului Concept OV1000 :

– se bazeaza pe tehnologia Peltier, deci nu mai vorbim despre compresor, agent refrigerant, si zgomot
– capacitatea maxima de dezumidificare al acesutia este de 600 ml in 24 de ore, ceea ce este destul de putin. Si aceasta valoare se obtine pe trapta superioara de ventilatie, si la o umiditate de 80% si temperatura de 30°C. Deci daca il puneti in dormitor, si pe viteza mai mica, acesta va strange in jur de 200-300 de ml maxim.
– in treapta inferioara a ventilatorului, capacitatea maxima este de 500 ml/zi
– nivelul de zgomot in cele doua trepte de ventilatie este de 37, respectiv 48 de dB. Aceste valori sunt foarte mari pentru un dezumidificator de tip Peltier
– capacitatea colectorului de apa este de 1.5 litri, asta insemnand ca se umple la 3 zile, deci puteti lasa aparatul sa mearga linistit. Si daca recipientul se umple, aparatul se opreste automat.
– Concept OV1000 are un consum maxim de 75 de W
– este surprinzator faptul ca are timer, adica putem seta timpul de functionare la 4, 8 sau 12 ore.
– greutate de doar 2.2 kg

Daca doriti sa cumparati un dezumidificator electric, trebuie sa intelegi faptul ca cele care functioneaza pe tehnologia Peltier sunt total diferite de cele care functioneaza cu agent de racire/compresor. Asa cum este si Concept OV1000, acetia au o cpaacitate destul de mica de dezumidificare, insa sunt si destul de mici, si consuma mult mai putin.

 

VERIFICA REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

Daca aveti probleme serioase de umiditate in camera, luati unul cu compresor, caci cele Peltier nu vor face fata! Acestia recomand pentru o baie mica, o garderoba, si niciucum la un apartament intreg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *