Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

TESY DHF 22 CEL pentru incaperi mai mari

Dezumidificatorul electric TESY DHF 22 CEL este modelul cel mai “puternic” de la acest producator, recomandat pentru incaperi de 45 de metri patrati.
Daca il comparam cu fratiorul lui TESY DHF 10 CEL, aceste este de doua ori mai perfomant, cu capacitati de dezumidificatoare duble.
Totodata acesta este acum mult mai elegant, umiditatea este afisata pe panoul negru din fata, oferindu-i o eleganta superioara.

Citeste descreierea completa

TESY DHF 10 CEL pentru spatii mai mici

Vine iarna, si incep sa apara problemele cu mucegaiul… Daca stati la bloc, si uscati rufele in casa, sigur aveti probleme cu umiditatea din casa, sau mai rau: daca uscati rufele in camera.
Dupa ce mutlti au incercat pastilele tip “Cersit” care te ajuta, dar nu te scapa de umiditate, ar fi bine sa va ganditi la un dezumidificat electric. Ok, te costa, dar te si scapa de umezeala.
TESY DHF 10 CEL este un dezumidificator casnic destul de ieftin (sub 700 de lei), avand o capacitate de dezumidificare de pana la 10 litri de apa/zi. Aceste valori sunt date de producatori, la o umiditate a aerului de 80%, si temperatura de 30°C.

Citeste descreierea completa

Tesy DHF10CM pentru spatii de pana la 110 mp

Dezumidificatoarele au devenit o prezenta constanta in viata noastra.  Se pot intalni in multe spatii rezidentiale de locuit, hale industriale sau subsoluri cu grad ridicat de umiditate.

Unul dintre aparatele cu performante bune este si Tesy DHF10CM, ce este destinat pentru spatiile cu suprafete foarte mari (de pana la 110 m2).

Capacitatea de dezumidificare este in limitele normale, de 10l/24 de ore (calculat la 30 grade Celsius si un grad de umiditate de 80%).

Rezervorul de colectare al condensului trebuie golit ceva mai des, deoarece are o capacitate de numai 2,5 litri.

Citeste descreierea completa